Opslagruimte in Uden gezocht om te huren? Topslagruimte verhuurt voordelige en beveiligde opslagruimtes van verschillende formaten. Zowel particulieren als bedrijven uit de omgeving Uden zijn bij Topslagruimte aan het goede adres.

De opslagruimte is zeer geschikt voor bijvoorbeeld tijdelijke inboedel of meubel opslag tijdens verhuizing, verbouwing, reizen of scheiding. Ook langdurige opslag is mogelijk als u bijvoorbeeld meer woonruimte wilt creëren door vakantiespullen, hobbyspullen of seizoensspullen (banden) extern op te slaan. Door middel van een toegangssysteem heeft u 7 dagen per week van 07:00 tot 21:00 beschikking tot uw spullen in de opslagbox. Daarnaast is ons opslagpand voorzien van alarm en 24-uurs camerabewaking.

Een goedkopere opslagruimte en mini opslag dan Topslagruimte vindt u niet in de regio Uden. Bekijk gerust eens onze tarieven of neem contact op voor een afspraak om de opslagruimte vrijblijvend te komen bezichtigen.

NEEM CONTACT OP

WAAROM ONS?

Opslagruimte huren bij Topslagruimte heeft verschillende voordelen: Beveiligd, laagste prijs per m3, flexibel systeem, transparante bedrijfsvoering, ruime toegangstijden en het juiste opslagpand.

Beveiligd

Het opslagpand is voorzien van alarm en 24-uurs camerabewaking. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een toegangssysteem wat eenvoudig in gebruik is.

Laagste prijs per m3

Topslagruimte biedt opslagruimtes tegen de laagste prijs per m3. Een lagere prijs per m3 zult u niet vinden in dezelfde omgeving. Door de hoogte van 2 meter kunt u de volledige opslagruimte benutten en hoeft u niet met een trap te gaan stapelen.

Opslagpand

Het opslagpand is goed bereikbaar en voorzien van klimaatbeheersing. In het ruime opslagpand kunnen de spullen overdekt worden geladen en gelost. Daarnaast bevinden alle opslagboxen zich op de begane grond.

Flexibel systeem

Topslagruimte heeft een flexibel systeem met rolcontainers. Door uw spullen op rolcontainers te plaatsen kunt u de volledige opslagbox efficiënt benutten. Indien uw spullen van achter uit de opslagbox nodig heeft, hoeft u alleen maar een paar rolcontainers eruit te rijden. Ook kunt u door dit systeem gemakkelijk overstappen naar een grotere/kleinere opslagbox, waardoor u nooit te veel betaalt.

Transparante bedrijfsvoering

Bij Topslagruimte zijn GEEN verborgen kosten of plotselinge prijsverhogingen. Daarnaast zal u altijd persoonlijk contact hebben met de eigenaar zelf.

Ruime toegangstijden

Klanten hebben 7 dagen per week toegang van 07:00 tot 21:00.

BEVEILIGING EN OPSLAGBOXEN

beveiliging
opslagboxen

Ook een opslagbox?

Wilt u graag meer weten of een afspraak maken dan kunt u vrijblijvend contact opnemen, wij staan u graag te woord.

NEEM CONTACT OP