Opslagruimte huren bij Topslagruimte heeft verschillende voordelen: Beveiligd, laagste prijs per m3, flexibel systeem, transparante bedrijfsvoering, ruime toegangstijden en het juiste opslagpand.

Beveiligd

Het opslagpand is voorzien van alarm en 24-uurs camerabewaking. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een toegangssysteem wat eenvoudig in gebruik is.

Laagste prijs per m3

Topslagruimte biedt opslagruimtes tegen de laagste prijs per m3. Een lagere prijs per m3 zult u niet vinden in dezelfde omgeving. Door de hoogte van 2 meter kunt u de volledige opslagruimte benutten en hoeft u niet met een trap te gaan stapelen.

Opslagpand

Het opslagpand is goed bereikbaar en voorzien van klimaatbeheersing. In het ruime opslagpand kunnen de spullen overdekt worden geladen en gelost. Daarnaast bevinden alle opslagboxen zich op de begane grond.

Flexibel systeem

In het opslagpand zijn transportkarren aanwezig om eenvoudig uw spullen naar uw opslagbox te vervoeren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om kosteloos over te huizen naar een grotere/kleinere opslagbox, waardoor de volledige ruimte efficiënt kan worden benut en u nooit te veel huur wordt betaald.

Transparante bedrijfsvoering

Bij Topslagruimte zijn GEEN verborgen kosten of plotselinge prijsverhogingen. Daarnaast zal u altijd persoonlijk contact hebben met de eigenaar zelf.

Ruime toegangstijden

Klanten hebben 7 dagen per week toegang van 07:00 tot 21:00.

BEVEILIGING